Minum air gula

Mommy2 semua kena minum air gula masa brp week? Ptg tadi appt kk tanya nurse bila kena minum air gula. Dia tanya brp week dah skrg. Terus bising nurse tu patutnya minum masa 13w, skrg dah 23w😅 Ada tips apa2 tak nak minum air gula nanti? Manis teruk sampai nak muntah ke ok je?

42 Balas

knape lh die nk mrah....saye 28 week ni bru nk kne minum...tu doktr yg bgi tarikh tu. ..kdng2 depe ni ske bgi kite tension...

sekarang punya air gula dh ade perisa.. sy mnum hri tu 12w air gula perisa oren, sebiji rasa pati sunquick tu.. laju je mnum

Haritu masa 9 week time buka buku pink, doc n misi ada ckp nnti minum air gula bila morning sickness dah xda.

Saya minum air gula 24w dan 32w ikotkan sekali tapi sebab berat naik mendadak kena minum kali ke 2

3y ago

Berat naik mendadak tu naik berapa kg awk?

Sepatutnya kena minum masa 16week Sbb kena covid tngguh, set app 7.12. 24week baru minum.

Atas org... Saya ok je..minum seteguk.. Ada setengah org x ok.. Asik uweeeak2 je..

Minum jgn berhenti tpi saya xblh gak minum sekaligus..da minum duk jp pastu bru ok

minum masa air gula tengah suam suam, terus telan ja tak payah nak teguk teguk

semua ibu hamil kene minum ke sebab saya dah 32w xdepun disuruh minum air gula

3y ago

umur 25 ke atas kena minum air gula. sy umur 26 kena minum. dia dah bagi tarikh bila kena minum air gula tu & masa tu sy 20w

Kena 2kali minggu 13 dan minggu ke 28.. Nak muntah tapi tahan..