Minum air gula

Mommy2 semua kena minum air gula masa brp week? Ptg tadi appt kk tanya nurse bila kena minum air gula. Dia tanya brp week dah skrg. Terus bising nurse tu patutnya minum masa 13w, skrg dah 23w😅 Ada tips apa2 tak nak minum air gula nanti? Manis teruk sampai nak muntah ke ok je?

42 Balas

sy pun 3 kali dah minum. hihi sebab berat naik mendadak 4kg.

klinik kerajaan tmpt saya minggu 20-28 baru minum air gula.

Standby minyak angin. Lepas minum air gula mula la mabuk2

masa 14w kali kedua 27w , alhamdulillah dedua normal .

Okay je. Telan laju laju else rasa nk muntah

Sye 12week DH kena minum air gula ...

saya minum masa 12 week , ok jaaa ..

Harini .. heheh 2nd time minum ....

Sy minum time 6weeks awak ..

Saya dah 3x minum air gula😂😂

3y ago

wahhh dia punya air gula perisa oren la. mcm sedap je. swasta ke tu?