Just Ask

Mommy2 semua... Ade x yg suke tido ptg? Nak tanya... Ada kesan x yew pada bayi dlm kandungan?

19 Balas

Mmg best tido ptg.. damai je.. hehe lpas ank2 blek skolah, salin bju n mkn.. masing2 sye soh baring, yg no 3 pun sma.. wtkan susu, smue baring ngn mama skali.. bkak citer kartun, volume kasi pelan.. nnti sye tido dlu, then trbangun tgk smue dah trdampar.. tenang je rsa.. klau dorg xtido letih nk kemas mainan asek serak je dri dpan pntu msuk smpai ke dpur.. 🤭🤭😂😂😅