Tolong jawab yew..urgent!!

Hello,nak tanya!!normal ke rasa xselesa bwh ari²,rasa nak terkencing bila brdiri,dlm kandungan 39week1hari??perlu ke hospital ke x yew??

3 Balas

biasa tu,klu selagi xde turun tanda darah+lendir, contraction yg kuat or pecah air ketuban x g hospital lg pn xpe...klu g pun nnt dorg check jln xbuka lagi kena blk plk...tunggu tanda je...klu de check up lps ni inform kt nurse je Masa jumpa tu,tgk pe advice dorg

saya 37weeks , dah rasa tak selesa gak kat ari2. hari2 ada contraction tapi tak bersalin2 pun😅

2y ago

sy 36w pn rsa benda yg sma sis,hri2 baby gerak kuat dan rsa mcm dia menolak2 kew bwah... kpla baby dh msuk laluan mmg akan rsa skit kt ari2 tue..

normal je tu awk.