Admit on 16/3

Mommy2 sekalian.. Sy admit on 16/3 ni.. Sbb cukup 38 weeks sbb sy on insulin.. Nak tanye.. Agak2 cm mn proses ubat paksa beranak tu ye? Sbb sy tk suka kena ceaser.. Org ckp better beranak normal then ceaser.. Mommy cm mn ni ?

1 Balas

Akak pun pernah paksa branak sbb dh cukup bulan 😅 once doc check semua ok both mom n baby nanti masuk labour room...then nurse akan drip ubat...after few hours akan mula contraction nk bersalin...stay safe both 🤗