GDM ON INSULIN

Kandungan sy skrg 36w 3day, korang boleh share pengalaman bersalin bagi org yg ada gdm on insulin ni, sbb doktor cakap sy kena beranak awal 2minggu,😩

GDM ON INSULIN
1 Balas

sy xde pengalaman tp ikutkan kelas antenatal yg sy join & bacaan dr blog2.. awk kene induce nanti.. nak paksa beranak.. sbb ibu yg gdm ni uri die cpt matang.. nanti bg kesan pd baby.. sbb bila uri da matang uri xdpt berfungsi dgn baik & da x boleh bekalkan oksigen pd baby..