Berbelah bagi

Hi mommy2 sekalian. Esok sy ade checkup sekali minum air gula. Kandungan baru 13w3d . Hati sy berbelah bagi nk checkup dkt kk area rumah sy atau kk dkt dgn tempat keje.. Sbb nk apply cuti sy bru sgt2 lg keje kt sini.. Bole mommy2 bg pendapat mcm mana??

2 Balas

Tak perlu apply cuti pun. Bagitahu dekat boss ada monthly check up. For sure boss akan faham. Then mintak time off slip dekat nurse. Saya selalu je buat macam tu. jimat cuti pun ye.

Saya rasa buat dekat area ofis