Iberet

Hi mommy2 nk tnya knpa saya makan iberet muntah adakah iberet x sesuai dgn saya?

1 Balas

Kalau mkn makanan mcm biasa sis muntah tak? Kalau muntah jugak tu kira mcm sis tgh alahan mengandung je. Tp kalau mkn mkanan ok tp mkn iberet muntah kira tk sesuai la dgn sis. Try ambil iberet waktu mlm sblm tidur dgn jus oren. Klau still muntah kena tukar la ubt lain. Maltofer ke.

4y ago

Sama dgn sy. Bila makan iberet ni. Perut sy mcm masuk angin, loya2. Stgh jam lps tu confirm akan muntah smua skali dgn ubat. Tambah plak sy mmg ada history gastric. Tatau la nk buat mcmne