Hobi Baru

Mommy2 kt sini... Masa mengandung ad tabiat pelik2 tak... Heee sy msa pregnant ni suke plk main lego bdk2 heee...?

2 Balas

Sy haritu bgun tido pagi2 cakap kat suami rasa mcm nak main carom. Mana nak cari papan carom dgn buah carom. Hahahahahaha.

5y ago

Heee dpt main tak tu?... Tu la lain mcm plk habit pregnant ni....

Adaa. Main beyblade. Tp taknak main dengan org lain. Nak dgn husband je. Sbb suka tengok dia kalah.