bsp

Hi mommy2.. Esok saya kena cek bsp.. Bsp tu mcm mana. Saya kena puasa sbb kena minum air gula lg ke cm na..

3 Balas

Nurse/ doctor x explain ke psl bsp? Bsp kne cek drh 4x sehari.. 8.00 pg - puase dari kol 10mlm 10.30 pg - 2jam slpas breakfast 2.00 ptg - 2jam slpas lunch 8.00 mlm - 2jam slpas dinner

5y ago

Sume kene control.. Seeloknya jgn mkn manis lgsng time buat bsp,makan suku suku separuh pinggan malaysia,lbhkan sayur dan buah,nasi sesuku je.inshAllah xde sangkut,sbb sayapun ada gdm,Allhamdulillah x pernah sgkut time bsp,

Saya pelik jugak.. Saya buka suka makanan manis.. Tp nurse ckp saya sangkut..

5y ago

Awak pon sangku jugak ke

5.4 puasa okay ke ye

5y ago

Klinik tmpt sy pg pg kena bawah 5.3..selepas tu pkul 11,pkul 4 dan pkul 8 mlm kena bawah 6.7.cuba sis tny nurse kat tmpt sis result yg cantik berapa