Susu formula terbaik?

Hi mommy2 boleh tak share susu apa mommy2 bagi dekat baby? Dan sebab?

3 Balas

fm pernah bg dupro je masa dlm 1st month lepas lahir, pastu dah fully bf. bg dupro sbb senang dpt & murah tp susu fm mana2 pun jenama ke jenis ke murah ke mahal ke semua kena try & error puan.

since lahir bagi lactogen, alhamdulillah serasi, berat pun okay. masuk je umur 1 tahun, terus tukar fernleaf fullcream, dah 2 bulan alhamdulillah serasi jugak.

susu fm ni kne try n error .. stiap baby tak sama ..kdg mahal pon blum tntu serasi ngn baby ..