Susu lactogen

Asalamualaikum , saya nak tnye dekat sini mommy2 ade yang bagi baby minum susu lactogen tak ? Okay tak baby minum susu lactogen ? Sebab baby saya minum jadi berkahak .

3 Balas

ye sye bg lactogen.. memg ade bnyi kahak sikit.. nurse ckp memg mcm tu klu bg susu formula.. Dr plak ckp memg normal utk baby ade kahak/lendir.. nant ble da besar akan hilg..

lain baby lain susu yg ngam sis. mcm ank sy dlu mnum lactogen, poops dia jd cair. x cirit tp asal berak ja, cair. last2 tukr pegi dutch baby🤭

6mo ago

smaa laa saya pun baru tukar lactrogen ambik yg pek kecil,baby minum jadi berak cair.. sekali kentut keluar mcm air...buntu nk tukar susu apa😭

saya bagi minum lactogen juga. so far alhamdulillah, berat badan baby pun naik mcm biasa. bab susu formula ni, nak taknak mmg kena try n error.

1y ago

kalau minum lactogen normal taik hijau lumut sebab dalam susu tu tinggi iron sebab tu warna macam tu sis.