Air limau kasturi

Hi mommy2, assalamualaikum. Saya nak tanya boleh ka kalau kita kerap minum air ni time pregnant? Saya dh 11weeks . Dulu selalu sgt minum vitagen boleh dikatakan setiap minggu husband akan topup stock vitagen dlm peti ais. tp sejak mak mertua tk bagi amalkan vitagen sy tukar minum air ni utk hilangkan rasa loya. Bagus tk air limau kasturi ni?

Air limau kasturi
2 Balas

Memang digalakkan minum air limau tanpa gula. Lagi2 time nak makan ubat kk. In shaa Allah hb senang naik.

Okla ni.. Hb pun naik..