Limau kasturi

Hi, kita boleh minum tak air limau kasturi masa pregnant?

12 Balas

Sy HB low & ada diabetes.. Sy disarankn minum air limau kasturi 1 biji untuk penyerapan zat2 yg lebih lg2 ubat.. Tp tanpa gula..

Boleh sis. Nurse kat tempat saya ni suruh minum air limau kasturi dgn iron tablet utk penyerapan yg optimum😬

1y ago

sorry, gap tu kalau nak makan or minum susu kan? kalau air limau kasturi tu dgn iron tablet consume sama time.kan?

InsyaAllah boleh. Nurse KK sendiri suruh saya makan zincofer dengan air limau kasturi (tanpa gula).

1y ago

Saya selalu makan zincofer 2 jam lepas makan betul2 sebelum tidur. Makan siang memang muntah balik.

boleh . air limau kasturi ok. vitamin sis . misi bnyk yg sarankn sy mnum air limau kasturi kosong .

boleh sis. saya suka minum limau kasturi suam² tanpa gula lepas makan bg hilang rasa mual

boleh.sy minum setiap air perahan air limau kasturi tu .buat suam².bancuh tanpa gula

sy dri awal pregnant smpai nk.msuk 6 bln minum air limau kasturi .

1y ago

Tanpa gula kee? Boleh atasi sembelit tak

blh je. sy kerap mnum sbelum nk buat BSP

boleh jerhh...saya pun mnum

boleh jela..