Tak Ada Kereta

Mommy2 ade yg x pakai kereta lg ke dlm ni? Sbb ramai condemn suruh kite beli kete sbb kesian kt baby...skg ni komitmen x bpe mengizin kan... Mcm hina sgt pulak x pakai kete kn???

4 Balas

Anak sulung saya kami takde keta cuma masa bersalin mntk tlg ayah dan lepas bersalin p kK mntk tlg adik ipar bawak kan sebab ada keta masa tu xdk rezeki lagi lani anak dh 2 Y 7 month kami baru beli keta sy pulak preggy kali kedua Alhamdulillah rezeki walaupon keta second ❤️percaya pada rezeki Allah bukan mulut org . Diorang cakap kalau kluar duit kat kita atau beli kita keta xpa sis . Omong kosong saja la baik kita doa baik ii saja 🥰

Kmi ada satu ja kereta,myvi ja😅tu pun sy dah bersyukur sgt2,,sy bru ambil lesen tahun lepas tp msalah nya kereta satu ja,hari2 husband bawa,,plan nnt nk beli kereta satu lagi ,,sis xpayah la dgar kata org,,klau diorang nk bg kereta xpa juga

Xpayah dengar ckap org sekeliling sis.saya walaupun Ada keta,saya lagi suka bawa ank2 Naik Moto gi jalan2.saya x suka kluar guna keta.memang Akan guna Moto je.

5y ago

Betul... Insyaallah ade rezeki nnti tu kan

takpe tu sis. pakai apa yg ada dulu ye. kita saja tahu kemampuan kita. org lain main cakap je bukan paham situasi kita. kan kan

5y ago

Kan kan 😊