Tips hilang batuk

Hi mommy2.. ade tak tips hilangkn batuk dan gatal tekak. Saye da dekat 2 minggu batuk..sampai nak tidur pun tergnggu. Kadang batuk sampai nak terkucil. Da cube minum air asam jawa dan air lemon + madu tp takde kesan. Sekarang tengah prgnnt 26+ weeks

3 Balas

cuba ubat batuk ni. ubat ni sy dpt dri klnik sbb klnik yg pertama sy prgi dh hbs 1 botol tp xhilang lg batuk. ni ubat batuk dri klnik kedua sy prgi. dr bg ubat batuk herba and ssuai utk org pregnant .. sy mkn ubt ni alhamdulillah sgt 3 mnggu lebih batuk lpstu cmpur dgn batuk covid lg. lena sgt malam2 nk tido lps makan ubt ni. ubat ni xrasa sgt pun cm ubat sbb dia lagi kuat rasa madu.. sedap pun sedap.. sy makan tak sampai seminggu. skrg dh lega and dh hilang sepenuhnye batuk saya.

samalah kita. saya dah hampir 1 bln batuk.. sapu minyak dkt leher n dada je utk legakan sblm tidur. tapi bila terjaga mmg batuk semula.

saya Makan madu kelulut Yang parents saya ternak je..Dalam seminggu da okay