Batuk lama

Baru 9w3d , nak tanya mcm mana nak hilangkan batuk. Ni dah masuk 8 hari batuk tak hilang pasuh jenis mcm batuk kering dan gatal tekak, kahak hijau waktu pagi je. Ptg malam okay je kahak takde. Ade sesiapa boleh bg cdgn ke. Saya dah makan madu+air suam. Masih sama batuk . Kdg batuk sampai terkucil sikit.#firstbaby #ingintahu

2 Balas

biasa ..nanti lega ...pi klinik buat swap test negetif...depa bagi ubat batuk untuk mengandung punya ...makan yg tu 2 kali tak lega...last2 biaq kan je la lega sendiri... banyakkan minum ayaq masak... sis sentiasa tukaq pad... memang batuk sampai terkencing....saya kandungan masuk 12 minggu baru lega batuk ... doktor kata badan tengah sesuaikan diri dengan keadaan mengandung ke gena entah la ..bahasa perubatan ni tak paham langsung 😅😅😅

1y ago

Covid negetif. Ooh normal eh. Saya risau betul tau. Sbb org keliling cakap tak pnh sakit time pregnant. Bila malam teruk betul batuk smpai kacau tdo. Pagi kahak banyak pula. Haha terima kasih sis share pglmn

try mkn aiskrim vanilla. lepastu bgun tidur tu cuba kuarkan kahak sbyk yg mungkin. btw sy bru lega ja. kena mcm awk juga

1y ago

3minggu juga