Batuk berpanjangan hamil 13w

Sy mengalami batuk dah 4 hari, tekak selalu gatal je, dah pergi klinik jumpa doc. Banyak sgt ubat doc bagi, ubat batuk jenis mengantuk pula tu (uphadyl). Jadi takut nak makan. Sy da buat lemon dan madu, sekejap je hilang batuknya then datang balik. Sampai sakit perut sy asyik batuk je😔😔😔. #pleasehelp

2 Balas

Kalau awak boleh tekan bawang putih, boleh cuba makan bawang putih buat ulam. Mak saya pernah batuk tak hilang2, macam2 ubat dah makan. Last2, makan bawang putih buat ulam. Alhamdulillahh, hilang batuk tu. Boleh Cuba ni.

Kenapa tak makan🥲 awak dah inform yang awak pregnant? Kalau awak dah inform, doktor akan bagi ubat dan dos yang bersesuaian untuk ibu mengandung. Bahaya kalau biar melarat