kecantikan

Mommy2 ada yg sama mcm sy tak? Suka tgok emas n barang makeup time preggy.. ? x beli pon xpe tapi suka tgok.. buka jee shoppee tgok barangan makeup.. emas tu lak lau g jln tgok org jual emas korea pon dia punya teruja tuu ??.. padahal sbelum ngandung x gemar emas betul2 ada kat tgn cincin nikah jee. . #23weeks #babyfirst

7 Balas

Heheheh, sy pula suka tgk pinggan mangkuk,periuk belanga. Kadang2 sampai berjam2 skodeng insta,shopee,lazada tgk brg2 tu. Dah order juga sampai rm1k lebih..sikit2 order tak sedar sampai rm1k lebih. Hihihi. Suami geleng kepala jer 🤭 Maybe anak sy nak jadi chef kot nanti 🤣🤣

4y ago

Aamiin..

Saya suka tgok makanan je 🤣 smpai tiap hri bkak youtube tgok org buat mukbang yg makan2 tu . Tgok org msk la ape la .Org buat eating show saya tgok 😂 lps tu mula la mengidam nk mkn benda yg sama 🤣

Saya suka produk jamu mustika ratu...pegi.mydin asyik hbes duet kesitu je...walaupon xdpt.mkn sapu kt muka pown jadi...suka sgt bau die...😅😅

Sy pun suka tgk brg emas. Tpi syg mmng suka emas. Lepastu tgk baju2. Nk2 puasa ni byk bj jual.online. rambang mata.

Suka tgok mkanan..bli,mkn secoet je😂

Suka shopping baju preggy mum

baby girl ke sis?