Bengkak Kaki

Mommy2 ada petua tak nak hilangkan bengkak kaki? Saya baru 5bulan tapi kaki dah bengkak. Lebih teruk kalau banyak berjalan, keesokkannya mesti bengkak naik sampai susah nak jalan. 😅

2 Balas

Alhamdulillah kandungan sy dah masuk 8bln tp kaki xpnh bengkak sbb setiap kali tdo kaki sy akan tinggikan 😊

3y ago

klau kaki bengkak kdg rasa penat kan ? kdg tenaga x ada...sy cdg kn akak minum jus hidayah gold...mmg terbaik...guna kn sudu plstik bru mujarab... sy dah cuba tq