Bengkak Kaki

Mommy2 ada petua tak nak hilangkan bengkak kaki? Saya baru 5bulan tapi kaki dah bengkak. Lebih teruk kalau banyak berjalan, keesokkannya mesti bengkak naik sampai susah nak jalan. 😅

2 Balas

sama saya pun bengkak baru masuk 4 bln. maybe sbb bdn pun debab. kalau saya tahu kaki dah bengkak, apa yg saya buat tiap kali nk tido kaki kena tinggi kan. letak lah bantal byk2. lepas tu naik kereta saya akan duduk di seat belakang sambil duduk berlunjur mcm tu. sehari dua bengkak tu akan surut

4y ago

oh saya igt kalau naik kete travel jauh2. mcm blk kampung. okay2 paham. lagi satu elakkn berdiri lama tau. itu punca juga

Alhamdulillah kandungan sy dah masuk 8bln tp kaki xpnh bengkak sbb setiap kali tdo kaki sy akan tinggikan 😊

3y ago

klau kaki bengkak kdg rasa penat kan ? kdg tenaga x ada...sy cdg kn akak minum jus hidayah gold...mmg terbaik...guna kn sudu plstik bru mujarab... sy dah cuba tq