Vaksin utk ibu mengandung

Mommy yg pregnant ada tak yg da vaksin? Saya dilema. Ok ke tak ye vaksin utk ibu mengandung. Dr saran kan apa ya?

14 Balas

saya dah lengkap 2dos vaksin, puan. ibu mengandung x silap semua dpt pfizer☺️ kalau puan xnak amik dulu buat masa sekarang pun xpa, tp tgk tempat klinik jugak la puan. kalau blh dorang nk jugak puan lengkapkan 2 dos. ikhtiar jaga diri kt hospital nanti sebab kat sana lagi byk jumpa mcm2 penyakit😿 kita nk sihat lepas keluar dr sana. puan jaga diri ya❤️