Pjj Dengan Anak

Hi mommy smua, sy skrg dh start kerja n pjj dgn ank yg umur 4bulan...skrg tgah strunggle nk kumpul stok susu tp susu makin kurg.. Ad ap2 petua utk banyakk susu... Tiap hjung mggu sy akn blik hntar susu ank dr kl ke perak... Tp skrg pkpb xboleh blik... Hrap2 lpas ni xsmbung pkpb...hati ni dk rindu kt ank... Doakn sy kuat n bjaya ye utk sediakn susu ank smpai 2years...tq mommy2 yg share petua....

1 Balas

keep on going mama you can fully bf sampai 2years Insya Allah

4y ago

In sha Allah... Amiin.. Tq mommy ☺️