Susu badan kurang dan ank reject fm

Salam mommies, nak tny ad tak yg mnglami pnglmn kurg susu bdn bila ank dh 4buln? Skrg sy pump pun tk smpai 1auns, ank jnis mnyusu bdn,fm dia reject stkatni try error fm anmum & enfolac dah tkthu nk beli fm apa plk yg sesuai dgn ank tekak dia bt msa skrg sbb reject tu tk mnum trus nk bg susu bdn sy kurg susu Ada cara tak utk pnuhkn susu bdn atau pemknn apa yg ptt sy amalkn atau fm apa yg ptt sy try plk? Maaf ank pertma,maaf klau soalan sye ni tk msuk akl huhu 😥#firstbaby #pleasehelp #1stimemom #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

klau mcm sy, bila susu start krg sy bt power pumping, sis blh search mcm mna.. sy slalu bt dlm 2 3 hri susu bnyk blik.. mknn blh mkn kurma, lobak putih.. n elakkan kafein.. yg penting jgn stress2 n mindset kna positif..