suka vs x suka

Hi mommy smua ,jom kongsi kan apa makanan yang mummy x suka masa sblum pregant dan time pregant mummy tersuka lak.. Macam saya waktu sblum pregant mmg xsuka mee goreng tp masa pregant nie tersuka plak

suka vs x suka
60 Balas

Sy xde.. semua lebih kurg sama.. Masa sblm prgnant & masa tgh prgnant ni.. Tpi suami sy yg jdi lainnya.. Sblm prgnant xblh mkn belut.. Tpi msa sy prgnant ni, belut mkanan dia plg suka.. Msak ape pun dia makan.. Tpi mkan kt kedai lh sbb sy mmg xblh belut ni.. Hahaa..