suka vs x suka

Hi mommy smua ,jom kongsi kan apa makanan yang mummy x suka masa sblum pregant dan time pregant mummy tersuka lak.. Macam saya waktu sblum pregant mmg xsuka mee goreng tp masa pregant nie tersuka plak

suka vs x suka
60 Balas

Sy preggy bb girl mmg x blh msuk mknn ikan ni,hnya daging2 dan ayam saja..klu preggy bb boy pula,terbalik la..sbb seafood saja blh msuk,npk daging pun da loya..semua kbali normal apabila perut besar..

Pisang goreng, buah betik dan chocolate.. Sekarang dah nak masuk third trimester baru okay sikit kalau dulu asyik terasa rasa je kat mulut walaupun sebelum pregnant dulu tak suka langsung haha

Saye pulak tak suke mee rebus . Pastu ade satu hari tu mmg tekak teringin gila2 makan mee rebus 😂 . Rase nk mnangis tggu hubby balik keje nk ajak p mkn mee rebus time tu 😂😂😂 .

Jus tembikai. B4 preg mmg xleh nk minum sgt sbb berangin. Mmg xmasuk tekak. Bila tau preg, mmg jus tembikai yg dicari 😂😂 smpi snggup beli berbiji² simpan blend sndiri buat jus.

Telur dengan sambal. Sebelum preggy lauk telur paling suka, lagi2 masak lemak telur. Sekarang ni dah 15 minggu pun takleh makan lagi, nak muntah nengok🤮 bau pun dah uwekkk dahhh

Sebelum pregnant suka makan daging, ayam.. Sekarang pregnant xbpe suka.. Suka makan ikan.. Dan sblm pregnant jarang nk makan buah.. Skrg buah oren mmg xleh tinggal 🤭

Before pregnant blh je mkn sayap aym goreng... Skrg ni tgh pregnant rsa geli nak mkn syap ayam goreng tu... Tak blh nak hidu bau sayap ayam goreng.. Gelii heheheh

Sebelum pregnant sy paling tak suka strawberry..tapi sejak pregnant ni asyik teringin nak makan minum yg ada rasa strawberry je..jus, yogurt, dll 😅😅😅

Sebelum pregnant setiap hari mesti makan nasi at least sekali . Tapi bila dah pregnant bau nasi xboleh. Mcm busuk kentut..huhu..sian nasi.

Sbelum pregnant mmg hantu laksa time pregnant trus xske laksa..cium bau pn nk muntah..skrg dh 2bln lpas besalin still xbleh lg cium bau laksa..