suka vs x suka

Hi mommy smua ,jom kongsi kan apa makanan yang mummy x suka masa sblum pregant dan time pregant mummy tersuka lak.. Macam saya waktu sblum pregant mmg xsuka mee goreng tp masa pregant nie tersuka plak

suka vs x suka
60 Balas

Sy sblm pregnant x suka sgt mee bandung. Skrg pregnant hari2 pegi beli mee bandung. Kena pulak aritu kedai tu tutup seminggu, try pegi beli kedai lain. Tp x kena dgn selera lpstu sedih sensorang 😂😂nk mee bandung kedai tu jugak