suka vs x suka

Hi mommy smua ,jom kongsi kan apa makanan yang mummy x suka masa sblum pregant dan time pregant mummy tersuka lak.. Macam saya waktu sblum pregant mmg xsuka mee goreng tp masa pregant nie tersuka plak

suka vs x suka
60 Balas

First muntah time preg masa mkn mee jawa yg ada udg tu. Smpai 10 weeks skrg mmg tk boleh nk tgk dh mee tu. Bila muntah jea trngiang-ngiang dlm kepala kuah mee tu. Sblum preg suka mkn mee dgn udg. Skrg udg pun klau boleh tk nk nmpk dpn mata.