suka vs x suka

Hi mommy smua ,jom kongsi kan apa makanan yang mummy x suka masa sblum pregant dan time pregant mummy tersuka lak.. Macam saya waktu sblum pregant mmg xsuka mee goreng tp masa pregant nie tersuka plak

suka vs x suka
60 Balas

B4 pregnant x suka mkn bnde2 manis.. cth: kuih2 manis, air manis mmg xsuka.. time pregnant ni haa segala-galanya nk mkn manis aje 😂 sehari 3-4 Kali minum air manis.. tapi alhamdulillah xde kencing manis .