suka vs x suka

Hi mommy smua ,jom kongsi kan apa makanan yang mummy x suka masa sblum pregant dan time pregant mummy tersuka lak.. Macam saya waktu sblum pregant mmg xsuka mee goreng tp masa pregant nie tersuka plak

suka vs x suka
60 Balas

Kek batik. Sebelum tahu pregnant n dekat² nak pregnant tu. Memang suka sangat makan kek batik. Habis je beli². Bila dapat tau sy confirm pregnant, nampak je kek batik rasa kembang tekak. Nak tengok pon xboleh, apatah lagi nak makan 😂😅