suka vs x suka

Hi mommy smua ,jom kongsi kan apa makanan yang mummy x suka masa sblum pregant dan time pregant mummy tersuka lak.. Macam saya waktu sblum pregant mmg xsuka mee goreng tp masa pregant nie tersuka plak

suka vs x suka
60 Balas

Saya pun sama. Sblm pregnant x suka mee goreng. Time pregnant asyik mencari mee goreng je😆. Mee goreng mamak x prnh suka tibe2 suka

Sy sebelum prgnant memag x makan ikan.. tp tegah pregnant ni tibe2 jd menu utama ikan keli brlado.. hari2 mesti nk mkan ikan keli 😅..

4y ago

Pengalaman..3org bb boy

Sblum pregant suka mkan manis2, bila dh pregant x suka mkan manis, mkan msti cpat muntah, skrng suka mkan yg masam2..

sblm pregnant suka bihun sup.. skrg bau pn nk muntah.. lg sblm prgnant suka mkn ayam goreng.. lps prgnant bau ayam pn xblh dh

Sebelum pregnant..suke mkn maggie.. Klau tak mkn nasi..mesti mkn maggie.. Lps pregnant... Bau maggie pun tak ley.. Nk muntah..

B4 prgnant suka makan eskem. Dah prngnant ni xsuka eskem sbb manis sgt. Xsuka benda manis2... Baby boy kot 🤣 mana taw 😆

Masa sblm preggy tak suka buah masam mcm epal hijau, jambu, nenas. Tp bila preggy blh telan pulak buah masam2 ni🙈😂

Sblm preggy suka mknn pedass🌶️ n xsuka mkn mamak. Slps preggy dh xboleh mkn pds n suka mkn mamak🤭

Sy paling suka masakan Western. Sejak pregnant, segala jenis carbonara ke, bolognese ke sume tak boleh masuk tekak😂

Sebelum pregnant paling suka bawang putih, telur. Tapi bila pregnant Bau telur goreng pun nk termuntah.