Boleh ke tak boleh ? 😂

Mommy , sis nak tànya lah .. kalau kita buka buku pink dekat klinik swasta , setiap kali checkup pun kat swasta tp kita bersalin kat kerajaan . Boleh ke??? Jgn kecam , tanya je 😜

2 Balas

boleh je... sy bku pink swasta ... beranak gov..mmg dorg akn tnya knp xbkk di kk..mcm sy ,busbnd bwk lori jd timing dia sllu available mlm..so pegi klinik swsta senang ikut timing kita... kalau Kk mmg smstinya siang...

Hi mommy. Depends pada prosedur hospital kerajaan tu. Sebab ada nurse yang bising sebab kadang kala prosedur swasta tak cukup memenuhi prosedur mereka. Kena tanya dekat hospital tu sendiri.