1st appointment vaksin

Hi mommy to be, siapa2 yang dah ambil vaksin? Boleh suggested anything sebelum pge vaksin tak? Apa2 yg perlu di makan or what? Sbb esok 1st appointment utk vaksin pregnant 21weeks🤗

6 Balas

Bawa buku pink sis. Doc akan minta buku pink sbgai referral. Sblum prgi sarapan dlu sis. & bawa bekal roti ke coklat ke.. takut masa tunggu lama sngt. Bole makan snek spya x lapar.

Bawak buku pink sis. Just in case. Sbb tempat saya minta buku pink dan ibu mengandung tak perlu beratur alhamdulillah proses laju. Ic jgn lupa. N jgn lupa breakfast dulu

nak tanya ..contoh saya ni ic hilang tgh tggu temu janji ... ingat hujung bulan ni nak vaksin .. boleh ke bawak buku pink sahaja ..diorang mintak ic jugak ke ?

Bawa buku pink sebab drg akan dahulukan ibu mengandung x kira berapa bulan pn… Dan jangan lupa sarapan secukupnya tau 😊

sebelum vaksin better makan dulu untuk elakkan masuk angin sebab prosedur vaksin untuk 1st dose agak lama

Bawa air masak & snek utk atasi gemuruh 😉