Cucuk vaksin

Siapa mommy to be daftar vaksin atau ada yang dah ambik vaksin ? #ingintahu

17 Balas

Saya dah vaksin hjg bln 8 baru ni.. Tapi berdoa laa kt Allah semoga xdak apa berlaku pada kandungan. Masa saya vaksin tu kandungan baru 6week dapat vaksin az.. cuma skrg kerap sakit kepala tak sure lah sama ada alahan atau effect vaksin. Second dose saya 28/10 hihihi

3y ago

Masa saya vksin haritu lepas cucuk tak rasa apa.. malam tuu.. sakit sengal satu badan. Then demam. esok pagi bangun dari tidur dah xsakit apa2

sy pon dah full dose Pfizer last month..tp masa 2nd dose tu belom taw lg preggy..lps seminggu baru taw preggy...pastu ade spotting 2 minggu...risau jgk sbb early pregnancy lg..doc ckp ok xde pape..just bg ubat kuat rahim bedrest

Saya sudah! Bulan enam haritu saya positif covid, once dah discharged, rezeki dapat Vaksin punya appointment lepas monthly check up dekat KK dan post covid. Alhamdulillah dah lengkap dua dos 😁

Saya. Vaksin Pfizer. Dos-1. Effect dkt sy cth: pening sikit, pns bdn. Baby ok membesar. Seronok berenang sana sini. Tak ada bleeding.

saya dah settle 2nd dose and baru abeh 14 hari tempoh vaksin.. alhamdulillah takda side effect truk just cepat lapaq ja skrg 😆

sye dh completed pfizer sejak bulan 05/2021..tgh tggu hari melahirkan..due 21.09.21..tp tgh hari tadi dh keluar lendir & darah..

saya dah lengkap 2 dose pfizer 3/8...alhamdulillah semua baik2 saja..now 38w..tunggu masa nak bersalin..doakan saya yer....

Saya lengkap dah vaksin 2 dose bulan lepas .. pfizer .. effect dia kepala sakit , mual , badan panas , rasa nak tidur je ..

Saya dah complete 2 dose. Pfizer. Effect, sakit rasa lenguh dekat tangan je. Baby, alhamdulillah okay.

saya dah full vaksin , now dah nak masuk 37 week. semoga semua nya dipermudahkan segala urusan momiess