Nama bayi

Hi Mommy semua..tolong saya pilih nama anak ni boleh yg mane sesuai..Saye berbagi antara pilihan ibu saya dan suami..nama yg dipilih 1. Zuhaira Nur Hana( arwah ibu pilih) 2. Hana Zuhaira (Suami pilih ) Date :19/11/2020#firstbaby #mommybuntu

19 Balas

ltk nm anak z nnt kt skolah rekod nm mst dkt bwah @ last..sy sllu pkir mcm tu..😅...btw..sdap je 22 nm tu

3y ago

sy pun sma klu bg nama anak xnak yg last skli nnt d sklh lmbt kna pnggil

sy suka yg nmbor 2 klau buh nur di depan lg sedap..nur hana zuhaira sedap sngt

Nur Hana Zuhaira laaaa cantik sis...nur cahaya lg lawa

hana zuhaira cantik.. maksud pun cantik. saya suka nama anak pendek

sy undi no 2, mudah dan simple.. :)

Nur Hana Zuhaira..☺️

Nur Hana Zuhaira

Nur hana Zuhaira

Hana zuhaira

NUR HANA ZUHAIRA