Boleh menjahit tak?

hi mommy semua..saya nak tanya..boleh menjahit tak masa trimester pertama ni? untuk info mommy, mesin jahit saya jenis mesin industri.

12 Balas

boleh .. saya dulu pun mengandung tak tahu pasal orang tua dulu2 cakap masa mengandung tk boleh menjahit so selamber je saya jahit baju , seluar yg koyak then bila da bersalin saje la nk cerita kat mak yg dlu baju yg saya pakai ni koyak astu time mngandung aritu takde keje nk buat , jahit je la pakaian yg ada . abis kene marah tapi alhamdulillah baby lahir ok saje & normal . 😄 syukurrr 😘