mengendalikan mesin jahit elektrik

Assalamualaikum. Nk tny yg ada pengalaman atau yg tahu baik buruk utk ibu mengandung. Kalau kandungan br nak masuk 2 bulan. Boleh x ibu mengandung mengendalikan mesin jahit industri yg pakai kuasa elektrik utk menjahit pakaian. Ingat nk buat sendiri skirt mengandung. Saya mengandung anak pertama. Umur saya 32 tahun.

9 Balas

Boleh je sis , tkde masalah .. Boleh aje menjahit . Kalau rasa penat sebb duduk lama , rehat lah . Klu saya Kdg ddk lama2 masa menjahit sakit tulang blakang . So kene rehat kejab ..

kerja sy menjahit ...skrng tengah banyak tempahan raya.. 2x gugur sblum ni xsalahkn kerja sy..mungkin sy terlalu penat @ memang kndungan xmenjdi..

Saya menjahit Dari 3 bulan sampai sekarang masih lagi menjahit dah masuk 6 bulan..mungkin sampai 8 bulan baru Saya stop

Ok...terima kasih semua atas pandangan dan respon..sy akan menjahit.

X masalah.. boleh ja. Cuma klu dah rasa penat duduk lama. Kena rehat sekejap.

Pkai selipar ktika mjahit..kl pnat rhat jgn pksa..sy pn mnjahit

Niat dlm hati keje nk cari rezeki je sis...jgn byk fikir sis

Saya teruskan menjahit. Rehat bila penat.

Boleh ja sis takde masalah pun..