Maternity pad

Mommy's semua.....nak tnya la....5tahun lepas pakai maternity pad yg nie....agak2 nyer kan....blh x sy pakai lg utk kali ini.....bnyk lg extra nie...nak pkai pon utk 2 3 hr masa darah tgh bnyk kn...nnt dah sikit ...pakai pad biasa la kan.....tak tau la lau dia ade expired date . Hmmm

Maternity pad
1 Balas

dah lama sgt tu sis. disposable item ada expired date. better beli baru. 🙂

4y ago

utk hari pertama bersalin sy suggestkan pakak maternity pad. sebab jahitan masih baru sangat. lepastu boleh je pakai pad biasa yg overnight tu. kotex ok, sbb lembut. 😊