hujung lidah baby merah

Hi mommy semua... Ada siapa tahu kenapa lidah baby warna merah yea dekat hujung lidah dia... Try search google macam tak jumpa.. Info: -baby boy -3 month -breastfeeding

hujung lidah baby merah
5 Balas

Better sis bwk g klnik pakar kanak2.. nti dia bg ubt sesuai tuk bby😉mg bby cpt sembuh..aamiin

Biasa sbb trauma kat lidah sbb tlanggar gigi masa myusu. Cuba gi klinik gigi untuk cek.

sis..mcm mna dgn lidah anak sis? dh ok ke? anak sy pown jdi mcm too..

Sis mcm mane anak sis .. sekarang anak saya pon mcm tu risau pulak

letak madu sis

4y ago

tau ni komen lama..tapi baby bawah 1 tahun tidak boleh bagi madu..sangat2 bahaya