8 weeks dh nampak baby ke?

hi mommy semua.. td bru lepas scan, doktor ckp tak nampak.. kantung ade tp kecik sgt.. smpai berkali kali dia cari untuk jumpa.. kalau ikot tarikh period tu dh 8 minggu kandungan.. tp tgk drpd sac tu doktor ckp sy salah kira.. tp sy mmg betul2 tnda dlm period tracker sy ? help me ? normal ke kalau 8 minggu nampak sac jee? pastu kecik sgt yg hampir kpd tak nampak... sy takot ??

25 Balas

Sye 8 weeks juga. Xnmpk juga

Sy 10week bru nmpk bby

5y ago

Jangan stress sis.. Sy dulu lg stess sbb masa g klinik 4 week.. Sy skit perut.. Doc scan xnmpk apa2.. Scan kt bwh pun xnmpk.. Smpai doc ckp kndungan luar rahim la.. Mmg nk mnangis masa tu.. Sy x bleeding pun.. Tp sy fikir positif nk scan blik lpas 2week.. Dah masuk 6week scan bru nmpk kntung.. Masih risau lg sbb xnmpk bby.. Mmpu berdoa je masa tu.. Dah masuk 10week sy scan blik alhamdulillah dah nmpk.. Doc siap ckp bby ok siap gerak2... Heartbeat pun blh dgr.. Mmg lega sgt3 bila dah nmpk bby..😊

8w dh nmpk

Norma...

Normal