bengkak kaki

mommy semua saya nk tanya , week ke berapa mommy semua dah start bengkak kaki ? . saya 31w start bengkak kaki . normal ke tu ? . .ada tak mommy semua tahu cara nk surutkan atau kurangkan bengkak kaki nii . kalau tahu , hrap boleh share .terima kasih?

1 Balas

Normal tp perlukan pemantauan.. Hati² serangan darah tinggi @ kencing berprotien. Potensi bsr ni. Hehe. Nnt tanya nurse nak buat mcm mana..

4y ago

hehehe ..ok3 sis terima kasih taw . sy baru perasan harini yg kaki smakin bengkak . .insyallah esok sy tanya nurse. tq sis yaa