menunggu hari

hi mommy semua . saya nak tnya pengalaman anda semua . saya last week 36minggu , nurse ckp kepala baby dah engaged . and tadi weekly checkup , pun sama jugak . agak² hari nak bersalin ni lama lagi ke ? oh ya and my edd is on 20/4/2020

1 Balas

Baby saya... 7bulan dah kepala dia kat bawah... Mksud nya dia dah pndai cari position yg selesa mgki dlm tu sempit dia rasa so dia pusing lah smpai dia rasa selesa.. Tp bila dia dah pusing kn kepala ke bawah bermaksud dia xkn pusing lagi kecuali bergerak... Sbb tu position yg tepat... Itu lah yg doktor ckp dgn sy bila sy bertanya yg dia akan pusing lgy ke tak...