Booster time pregnant

Hi mommy semua. Saya ada pertanyaan . Sekiranya kita baru 5minggu 4hari boleh ke ambil vaksin booster. Nama ada naik utk booster. Or kita boleh tangguhkan dulu utk booster. Saya takut sebab baru lagi pregnant anak 1st.

2 Balas

rasa okay ja sis, depends sis rasa cmna. tapi kalau boleh consult dengan doctor. kawan saya tak tau dya pregnant 1st dose dengan 2nd dose dya cucuk masa first trimester okay ja. sekarang dah 3rd dya dah cucuk booster. kalau boleh consult dengan doctor.

saya dos1 Pfizer 24week..tu pun tanya dlu PD doctor,