KIMCHI

Hi mommy semua.. Nk tya.. Sy lately ni kerap suka mkn kimci dgn nasi.. Ok ker.. Tp itu sayur jeruk kn.. Mcm seronok jer mkn bnda tu.. Alahai..

2 Balas

Saya ada baca elok juga ambil makanan fermented sebab ada probiotik macam yogurt dan air yogurt, kimchi salah satunya. Apa pun apa yg dimakan biarlah sederhana jangan selalu sangat.

5y ago

Yogurt pn sy mkn.. Tp kdg2 laa.. Kimci ni mcm kerap juga sis.. Now sy rsa nk mkn bby timun jeruk pula.. Aduiiii.. Mcm2 jer rasa nk mkn.. ☹️