rasa sesuatu nak keluar

hi mommy semua, nak tnya sikit. now kandungan dah masuk 36w5d tp belum ada turun tanda apa2, cuma perut kerap mengeras and kat bawah tu ada rasa mcm something nak keluar. tkde contraction atau sakit, cuma bila baby bergerak/saya berjalan kat bawah tu rasa pelik. rasa mcm ada sesuatu nak keluar mcm mencucuk. ini normal ke? saya firstmom 🥹

1 Balas

Hi sis sy rasa baby dah engaged sbb tu rasa macam tu. Dont worry