Tengah_Menunggu_Hari_

Mommy-Mommy Semua .. Kalau Rasa Perut Kerap Mengeras & Rasa Nak Buang Air Besar Tapi Tak Keluar Tu Tanda Nak Bersalin Ke ....? Perut Kerap Mengeras Time Malam .. Kandungan Saya Dah Masuk 38 Minggu 3 Hari ..

2 Balas

hurmm sy dh dekat seminggu mcm niii mengeras n memulas mcm nk berak tpi xsakit,,just tegang gitu je..kdg ngilu..xde tanda lain lgi.. gerak bby cukup je,tpi dh 2hari nii pukul 8lebih bru cukup 10 gerak.. nak pegi hospital takut blom ade bukaan lgi,,nty kena halau balik je😅 skrg sy pantau gerak bby n tanda lain je/sakit,,

Ya, antara tanda² dah tu.x semestinya kluar darah atau ketuban sja.klu sakit x brenti lebih 4jam boleh cek ke hospital.

5y ago

0h ... 0kay ... Thank You Sis ...