Rasa beranak

Nak tanya, sy ni kerap sakit perut nk berak tapi tak keluar². Lps tu kdg² rasa mcm nk keluar sesuatu ala rasa mcm nk keluar darah haid tu. Rasa sakit memulas. Tapi rasa mcm tu adalah dlm 2 3x sehari. Skrg pregnant dah 35w. Keputihan mcm air tu byk sgt sejak akhir² ni. Adakah itu salah satu tanda nk beranak?#seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

saya start 35w pun macam tu sis..sekarang dah 37w. samalah..kadang terasa mcm menekan je..terasa mcm bby nak keluar,tapi belum lagi..keputihan pun keluar yg macam air tu..dah hujung² ni mungkin macam tu,sbb bby pun dah turun bawah. tunggu masa je ni nak bersalin 🥰

Bby nk turun cri jalan,