Berat kandungan bayi tak sampai 1kg.. normal atau xnormal?

hi mommy semua.. nak tanya sikit, saya baru pertama kali mengandung.. sekarang kandungan dah 7 bulan.. adakah normal kalau berat bayi xsmpai 1 kg? ke bayi kecik? sebab saya pun jenis kecik orangnya.

2 Balas

mcm mna perkembangan baby skrg ? sbb sy mgalami benda yg sma 31w berat baby tk smpai 1kg . doc pn ckap baby kecik

3y ago

Tambahan, puan banyakkan minum susu & mkn makanan yg berkhasiat insyaAllah sekejap aje tu berat baby naik.