Perut kejap rasa kecik kejap rasa macam besar

Hi mommy semua nak tanya normal ke kalau perut kjap rasa kecik kjap rasa besar. Asal malam je rasa cam besar siang rasa cam kempis plak 😅 16w pregnant #firsttimemom #ingintahu

30 Balas

saya jgk...16 week.. kdg2 bila tgk perut besar rasa lega..sbb rasa ok aq mmg ngandung..tp bila perut kempis..da risau.. kdg2 tgk kat cermin.. risau plk..hahaha.. padahal da buat buku pink pon still risau..sbb sy pernah gugur.. tu sy kurang yakin..asyikla tgk perut je 😅😅