Perut kejap rasa kecik kejap rasa macam besar

Hi mommy semua nak tanya normal ke kalau perut kjap rasa kecik kjap rasa besar. Asal malam je rasa cam besar siang rasa cam kempis plak 😅 16w pregnant #firsttimemom #ingintahu

30 Balas

Sy pun rase gtu juge.. 16week juge.. Mgkin siang bnyk mkn. Mlm je buncit🤣

hahaha kelakar la😂sama laa kejap kempis kejap buncit keras

kalau besar tu sis try tekan kalau keras mungkin ada angin atau kenyang sangat 😂

sama. haha. pagi kempis, malam besar pastu kulit rasa tegang sangat. normal je kot.

Saya pon rasa mcm tu 😂 Sama 16w jugak

saya yg 35w ni pun kdg rasa kejap kempis kejap buncit..lg2 time baring😂

sama la kite. perut leper je.. risah pulak.. haha

hehe sama, bgn pgi cek perut aikk kempis..

btl2 saya pun rase macam itu hehe

normal la sis coz baru lagi 😅